Naprapati
Leg. Naprapater i Stockholm

Som Leg. naprapat behandlar jag rygg och ledproblem. Förutom ont i rygg och nacke så kan värk i armar och ben ha sin orsak från fellägen i kotpelaren. Huvudvärk och yrsel beror ofta på behandlingsbara fel i övre delen av nacken.
Jag har även utvecklat tekniker för behandling av onda knän och fötter.
En av de vanligaste orsaker till onda knän är att menisken vrider sig i sitt läge och ger då belastningsvärk. Naprapater behandlar detta genom att korrigera felläge, en behandling som är smärtfri, och ofta ger gott resultat.
När det gäller onda fötter och vrister så är ofta orsaken snedttramp eller stukning. Hur många har inte, efter kraftig stukning, åkt till sjukhus och efter röntgen fått konstaterat att inget är brutet. Då lindas och fixeras leden. Problemet är att nästan alltid vid stukning så blir det ett felläge i fotleden, som nu alltså fixeras i fel läge. Detta gör att man ofta får mer eller mindre bestående funktionsnedsättning och / eller en lättstukad fotled.
Jag tänjer och reponerar försiktigt tillbaka leden i sitt rätta läge. Det är lätt att ställa diagnos då den sjuka leden blir palpationsöm. Målet är att få bort tryckömheten.
Foten består av många småben och alla kan vid " våld " komma ur läge och orsaka besvär.

Legitimerad Naprapat i Stockholm

Behandlingen tar c:a 30 minuter

Pris : 600 kr

Välkommen att besöka mig i Stockholm!

Mats Jonsson: Din naprapat i Stockholm